Криминал | Южноукраинск, 12 Декабря, 2023

Хуліган побив поліцейських на вокзалі в Южноукраїнську

Свежие новости: Хуліган побив поліцейських на вокзалі в Южноукраїнську

На автовокзалі в Южноукраїнську під час бійки один із хуліганів побив співробітників поліції, які прибули на виклик.

Про це повідомляє Вознесенське районне управління поліції.

11 грудня, близько 5:30, до відділення поліції №3 Вознесенського райуправління надійшло повідомлення про те, що на автовокзалі у м. Южноукраїнську бійка – чоловіку завдали тілесних ушкоджень. На виклик прибули співробітники сектору реагування патрульної поліції. На місці події один із учасників конфлікту почав поводитися зухвало, висловлювався нецензурною лайкою на адресу правоохоронців. У відповідь на вимогу патрульних припинити протиправні дії фігурант завдав удару по обличчю одному з поліцейських і почав тікати. Під час затримання зловмисник завдав ще одному поліцейському удару по голові.

Правоохоронці доправили зловмисника до відділення поліції, де слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

За вказаним фактом правоохоронці порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України «Умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків».

42-річному хулігану повідомили про підозру за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. За вчинений злочин йому загрожує до п'яти років ув'язнення. Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Слідство триває.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости