Криминал | Первомайск, 12 Декабря, 2023

У Первомайську порушник намагався втекти і протягнув поліцейського асфальтом за своїм авто

Свежие новости: У Первомайську порушник намагався втекти і протягнув поліцейського асфальтом за своїм авто

У прокуратурі Миколаївської області повідомили подробиці конфлікту в Первомайську між порушниками правил Дорожнього руху і поліцейськими.

Про інцидент вже повідомлялося раніше.

Як йдеться у повідомленні, 4 грудня 2023 року співробітники поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль марки Toyota під керуванням 35-річного місцевого жителя з явними ознаками сп'яніння. Під час складання матеріалів про притягнення до адміністративної відповідальності водій намагався втекти з місця події на своєму автомобілі, але співробітники поліції не дали йому цього зробити.

Надалі водій викликав свого 43-річного знайомого, який за 10 хвилин під'їхав на «Шкоді» і зупинився навпроти службового автомобіля поліцейських. Водій автомобіля «Тойота» підбіг до передніх пасажирських дверцят і сів у салон. Відразу ж за ним побіг поліцейський і намагався витягти втікача з автомобіля.

У цей час водій, який перебував за кермом, різко почав рух автомобіля, протягнувши близько 50 метрів за собою поліцейського. Останній упав на асфальт, отримавши тілесні ушкодження.

За годину водія автомобіля «Шкода» затримали у порядку ст. 208 КПК України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Водія автомобіля «Тойота», який кілька днів ховався від органів досудового розслідування, було оголошено в розшук. 07.12.2023 підозрюваного затримали за ухвалою суду та обрали йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Первомайського райвідділу поліції ГУНП у Миколаївській області.

За зазначені кримінальні правопорушення законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости