Культура | Еланец, 21 Ноября, 2016

Єланеччина відсвяткувала день сільських трудівників

Свежие новости: Єланеччина відсвяткувала день сільських трудівників

Так уже ведеться, що українське село, в основному, працює, а не святкує. Але щороку у третю неділю листопада країна відзначає день сільських трудівників. Щиро вшанувала це світле свято всіх хліборобів і всіх працівників-аграріїв Єланеччина.

А розпочалось все із святкового ярмарку, на якому було досить людно і можна було придбати зерно, муку, рибу, м’ясо, випічку, як-то кажуть, хліб і до хліба. А потім святкування перейшло до центру культури і дозвілля «Зоря». Вшанували кращих трударів, ветеранів сільського господарства, вручили їм хліб-сіль та нагородили кращих.

А далі на усіх чекав приємний сюрприз – емоційний, щирий виступ ансамблю національної поліції «Южный патруль» — це справжній подарунок аграріям від нашого мецената, депутата Миколаївської обласної ради, Почесного жителя Єланця Кормишкіна Юрія Анатолійовича.

На завершення свята серед присутніх розіграли безпрограшну лотерею з цінними призами, серед яких були і барани, і мука, і цукор, побутова і кухонна техніка, мобільні телефони, посуд та ще багато корисних речей. До речі, кошти від продажу лотереї будуть передані через волонтерів для учасників АТО, які оберігають наш спокій і дають можливість нам влаштовувати свята під мирним небом.

Тож, шановні аграрії ! Вітаємо усіх з Днем працівників сільського господарства!

Хай рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви.

Хай здійснюються ваші задуми та сподівання.

Хай обходять вас стороною природні стихії.

А ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі, достатку та в доброму здоров’ї.

 

Источник: elanec-news.com

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты