Культура | Южноукраинск, 22 Ноября, 2018

У інформцентрі ЮУАЕС активно втілюється інформаційно-освітній проект «Nuclear Education»

Свежие новости: У інформцентрі ЮУАЕС активно втілюється інформаційно-освітній проект «Nuclear Education»

У рамках інформаційно-освітнього проекту «Nuclear Education» старшокласники загальноосвітніх шкіл, гімназії та ліцею міста енергетиків з екскурсіями відвідують різні об'єкти енергокомплексу. Зокрема, вони вже побували в еколого-хімічній лабораторії відділу охорони навколишнього середовища, на водоочисних спорудах цеху водопровідно-каналізаційного господарства та теплових мереж, повномасштабному тренажері блочного щита управління АЕС і на Ташлицькій ГАЕС. Тут вони спілкувалися з фахівцями, ставили питання, що їх цікавлять.

Продемонструють отримані знання старшокласники під час інтелектуального турніру«Розберемо на атоми», який стане завершальним етапом інформаційно-освітнього проекту «Nuclear Education».

Спираючись на побачене та почуте, вони також зможуть підготувати реферат на актуальну тему та взяти участь у Всеукраїнському конкурсі рефератів «Ядерна енергетика і світ».

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости