Политика | Вознесенск, 8 Марта, 2018

Депутату від БПП Ніколенко не вдалося очолити Рух нових сил у Вознесенську

Свежие новости: Депутату від БПП Ніколенко не вдалося очолити Рух нових сил у Вознесенську Депутату від БПП Ніколенко не вдалося очолити Рух нових сил у Вознесенську

На передодні жіночого свята серед прихильників «Руху нових сил Михайла Саакашвілі» була поширена інформація, що в місті Вознесенську було незаконно зареєстровано осередок цієї політичної сили.

Як стало відомо, кореспонденту сайту «Маю право», без відома керівництва партії «Рух нових сил Михайла Саакашвілі» до реєстраційних органів Міністерства юстиції було подано документи щодо реєстрації Вознесенської міської партійної організації в Миколаївській області. Головою осередку було зареєстровано Олександра Ніколенка.

Дізнавшись про це керівництво партії подало документи в реєстраційну службу про скасування реєстрації.

Олександр Ніколенко, який хотів очолити Вознесенський міський осередок «РНС Михайла Саакашвілі» є депутатом Вознесенської міської ради. Та був обраний на місцевих виборах в 2015 році від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Зараз він вирішив очолити місцевий осередок політичної сили, яка виступає за оголошення імпічменту Президенту Порошенко П.

З чим пов’язана така кардинальна зміна політичного напрямку, Ніколенко О. не пояснює. Однак прихильники Михайла Саакашвілі і його дій підозрюють, що це робиться навмисно пропрезидентською партією БПП, щоб перешкодити просуванню Руху Нових Сил та мати «своїх» людей всередині цієї партії.

Адже кілька місяців тому, Олександр Ніколенко та його колега - депутат від БПП Соя Олександр подали секретарю Вознесенської міської ради про те, що Ніколенка О. обрано головою фракції партії «БПП «Солідарність».

Що свідчить про роботу на «два фронти» цих депутатів від БПП.

Нагадаємо, що Олександр Ніколенко та Олександр Соя були помічені під час перетинання українського кордону Михайлом Саакашвілі.

Читайте также: Вознесенский депутат от БПП Александр Соя ездил встречать Саакашвили на границу

Також Олександра Сою було вигнано з майдану прихильників Михайла Саакашвілі за його негідну поведінку по відношенню до учасників акції.

Читайте также: Александра Сою, являющегося депутатом Вознесенского горсовета, выгнали из палаточного городка  из-за его хамского поведения и обзывания митингующих.

Однак ці депутати - БППешники не полишають спроб довести «відданість» «Руху Нових Сил». Це проявляється не в їх діях, а в спробах зайняти керівні посади в партійній структурі політичної сили, яка виступає проти політики Президента і добивається зміщення його з посади.

Зараз він відкрито говорить мешканцям Вознесенська, що Ніколенка О. обрано головою міського осередку.

На 18 березня в місті Вознесенську біля пам’ятника Т.Шевченка Рухом Нових Сил буде проведено масштабний захід за відставку Президента Порошенка П.

Напомним, Михаил Лория назвал Вознесенского депутата Сою политическим проститутом.

Читайте также: Вознесенский активист Александр Соя готов идти на выборы от любой партии

АУДИО. Депутат от БПП Александр Соя закрыт для журналистов

"Я не хочу ни с кем воевать": Пипия предложил Сое остановить борьбу между ними (ВИДЕО)

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости