Политика | 25 Декабря, 2022

ЗСУ вдарили по п'яти пунктах управління, а росіяни били по десятках мирних міст, - Генштаб

Свежие новости: ЗСУ вдарили по п'яти пунктах управління, а росіяни били по десятках мирних міст, - Генштаб

Українські військові вдарили по п'яти пунктах управління та району зосередження росіян, а загарбники били по десятках мирних міст.

Про це повідомляється у  зведенні  Генштабу ЗСУ.

Протягом 25 грудня росіяни завдали ракетного удару по району Куп'янська Харківської області. Вони також зробили понад 10 обстрілів із РСЗВ.

Загроза ворожих авіаційних та ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України.

  • На Сіверському напрямку  окупанти обстріляли українські позиції у районах населених пунктів Вінторівка, Манухівка, Рижівка та Ворожба Сумської області.
  • На Слобожанському напрямку  під мінометний та артилерійський обстріл потрапили райони населених пунктів Стрілка, Стариця, Землянки, Устинівка та Ольховатка Харківської області.
  • У Куп'янському та Лиманському напрямах  загарбники обстріляли з танків та артилерії райони понад 25 населених пунктів. Серед них – Дворічна, Кислівка, Котлярівка та Берестове на Харківській області; Майданчик, Діброва та Краснопопівка Луганської області та Ямполівка – у Донецькій.
  • У Бахмутському та Авдіївському напрямках  ворог обстріляв райони понад 20 населених пунктів. Зокрема, це – Спірне, Берестове, Яківство, Соледар, Бахмут, Опітне, Озарянівка та Нью-Йорк Донецької області.
  • На Новопавлівському напрямку  росіяни надали вогневий вплив районами Вугледару, Великої Новосілки та Времівки Донецької області.
  • У Запорізькому напрямку  зафіксовано ворожі обстріли близько понад 20 населених пунктів. Серед них – Гуляйполе, Червоне, Степове, Малі Щербаки, Щербаки та Чарівне Запорізької області та Нікополь – Дніпропетровської.

Також повідомляється, що окупанти для залякування продовжують хаотичні обстріли мирного населення у звільнених містах та селах уздовж правого берега Дніпра. Так, систематичним мінометним обстрілом зазнає Берислав Херсонської області. Крім того, на Херсонському напрямку від обстрілів постраждала громадянська інфраструктура населених пунктів Херсон, Республіканець, Тягинка, Зеленівка, Інженерне, Антонівка, Садове та Величезне. Є постраждалі серед населення.

До того ж, протягом 25 грудня авіація Сил оборони завдала двох ударів по районах зосередження ворога, а підрозділи ракетних військ та артилерії вразили п'ять пунктів управління та район зосередження живої сили противника.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты