Политика | Николаев, 24 Декабря, 2022

Кулеба з робочим візитом до Миколаєва відвідав НСЗ та зруйновані окупантами об'єкти

Свежие новости: Кулеба з робочим візитом до Миколаєва відвідав НСЗ та зруйновані окупантами об'єкти

У суботу, 24 грудня, до Миколаєва з робочим візитом прибули міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та керівники закордонних дипломатичних установ України у світі.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської ОВДА.

Під час робочої поїздки делегація завітала до Миколаївського суднобудівного заводу, де учасники оглянули недобудований ракетний крейсер. До візиту на завод приєдналися заступник начальника ОВ Микола Марінов та генеральний директор державного концерну "Укроборонпром" Юрій Гусєв.

Міністру МЗС та послам України показали наслідки російської збройної агресії. Вони оглянули пошкоджені будинки Миколаївської обласної військової адміністрації та одного з готелів міста.

Також делегація побачила зруйновані об'єкти освітньої інфраструктури. Зокрема Миколаївську гімназію N°2 та Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова. Керівники установ розповіли про завдані внаслідок ворожих обстрілів збитки та як продовжують дистанційно працювати під час війни.

Зазначимо, що під час особистого спілкування з шановними гостями начальник Миколаївської ОДА Віталій Кім повідомив про поточну ситуацію та ситуацію з безпекою у регіоні. Також він подякував за всебічну підтримку та допомогу області.

Учасники візиту обговорили низку важливих питань. Зокрема, використання впливу керівників дипломатичних установ України у світі за допомогою Миколаївської області та відновлення пошкодженої інфраструктури.

Зазначається, що керівникам установ та особисто міністру закордонних справ України Дмитру Кулебе із звільненого Херсона передали українські прапори, підписані бійцями Сил Спеціальних Операцій ЗСУ.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты