Политика | 31 Июля, 2022

Зеленський закликав жителів Донбасу евакуюватися

Свежие новости: Зеленський закликав жителів Донбасу евакуюватися

Президент Володимир Зеленський закликав донеччан евакуюватися, щоб не стати жертвами російської армії.

Про це він заявив у вечірньому зверненні.

"На Донбасі в зонах найжорстокіших боїв сотні тисяч людей, десятки тисяч дітей. Багато хто відмовляється виїхати. Але це дійсно потрібно зробити. Це рішення все одно доведеться приймати. І чим раніше це буде зроблено, чим більше людей поїдуть із Донецької області зараз, тим менше людей російська армія встигне вбити", - сказав президент.

Зеленський закликав переконувати тих, хто ще залишається у зонах бойових дій на Донбасі, що необхідно виїхати, особливо якщо це сім'ї з дітьми.

"Урядове рішення про обов'язкову евакуацію з Донецької області – є, все організується. Повний супровід, повна допомога – і логістична, і виплати. Потрібне лише рішення від самих людей, які досі його не ухвалили для себе. Їдьте, ми допоможемо", - сказав він.

Президент наголосив, що для влади кожне життя має значення і воно робитиме все, щоб урятувати більше українців.

"Ми – не Росія саме тому, що для нас кожне життя має значення. І ми використовуватимемо всі доступні можливості, щоб врятувати більше життів і щоб максимально обмежити російський терор", — зазначив Зеленський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты