Политика | 31 Июля, 2022

Опалювальний сезон в Україні розпочнеться після 15 жовтня

Свежие новости: Опалювальний сезон в Україні розпочнеться після 15 жовтня

Опалювальний сезон в Україні розпочнеться після 15 жовтня з урахуванням погодних умов. Про це на брифінг у суботу, 30 липня, заявив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

За його словами, початок опалювального сезону заплановано на середину жовтня. І на рівні уряду ухвалено рішення не підвищувати тарифи на тепло. Чернишев також зазначив, що газ для населення поставлятиметься за ціною 7420 гривень за тисячу кубометрів.

"Верховна Рада ухвалила три закони, які фактично уможливлюють проходження опалювального сезону та забезпечують відшкодування різниці в тарифах. Це важливо для того, щоб ми забезпечили проходження опалювального сезону. Тобто фізично та економічно умови для цього створені", - зазначив Чернишев.

Він також додав, що нормативні показники температури не переглядатимуть. За його словами, мінімальний рівень температури, який має бути забезпечений, становить не менше ніж 18 градусів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты