Политика | 31 Июля, 2022

Зеленський закликав США визнати рф державою-терористом, щоб росіяни втратили свої бізнес-зв’язки

Свежие новости: Зеленський закликав США визнати рф державою-терористом, щоб росіяни втратили свої бізнес-зв’язки

Президент України Володимир Зеленський наголосив на необхідності міжнародного визнання рф державою-терористом.

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

- Усі докази злочину окупантів у Оленівці будуть зібрані. Всі винні – хто погоджував, хто організовував, хто підривав людей, хто знав про це – будуть знайдені. Але все ж таки цього зараз замало… Обов’язково мають бути юридичні кроки з боку світової спільноти по відношенню до держави-терориста. Недостатньо лише засудження на рівні політичної риторики. Це масове вбивство, які після цього можуть бути відносини з терористами, який може бути бізнес з такою країною?

- Формальне юридичне визнання росії державою-терористом, зокрема визнання від Держдепу Сполучених Штатів, потрібне не як політичний жест, а як дієвий захист вільного світу. Таке рішення автоматично ускладнить існування для держави-терориста, автоматично розірве різноманітні політичні та бізнесові зв’язки, які в іншому разі росія зберігатиме. Це все одно доведеться робити – питання лише в часі та у форматі ухвалення рішення. І що швидше це буде, то менше зла росія встигне зробити, - сказав Зеленський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты