Политика | 24 Августа, 2024

Зеленський розповів, коли закінчиться війна

Свежие новости: Зеленський розповів, коли закінчиться війна

Закінченням війни може бути лише відновлення територіальної цілісності України та запобігання повторній агресії путіна і рф. Українська сторона робить усе, щоб змусити росію закінчити війну дипломатично.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський.

- Закінченням війни може бути тільки відновлення територіальної цілісності України та запобігання повторній агресії путіна й агресії рф. Ми будемо зі свого боку робити все, щоб змусити путіна закінчити цю війну дипломатично, щоб було менше втрат людей насамперед і часу, - сказав Президент на пресконференції в суботу.

- Але якщо в нас це не вийде (закінчити війну дипломатично), якщо, скажімо так, партнери посипляться і не будуть стояти стійко, міцно проти агресії путіна, і проти нього як злодія, то ми зробимо все, щоб наша армія була готова справедливо витіснити путіна з території нашої держави, - наголосив Голова держави.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости