Политика | 24 Августа, 2023

Зеленський анонсував законодавчі ініціативи щодо зміцнення України

Свежие новости: Зеленський анонсував законодавчі ініціативи щодо зміцнення України

Президент Володимир Зеленський анонсував законодавчі ініціативи щодо зміцнення України та протидії тим, хто намагається розхитати державу зсередини.

Про це він сказав на Софійській площі у Києві під час урочистостей, присвячених Дню Незалежності, у четвер, 24 серпня.

«Більше ніколи не буде пауз в українській історії. Ми дамо Україні таку силу, якої достатньо, щоб перемагати завжди, і жорстко будемо ставитися до всіх, хто намагається розхитати зсередини, розпродати, послабити українську силу. Будуть відповідні законодавчі ініціативи найближчим часом», – заявив глава держави.

Зеленський закликав українців берегти єдність, додавши, що коли Росія вторглася з повномасштабною війною, жодного дня не було, щоб Україні бракувало єдності. Тому РФ не мала можливості використати «щось у нас проти нас».

Президент наголосив, що наразі весь світ чує та підтримує Україну, але щоб не сталося у світі, Україні має бути у змозі захистити саму себе.

«У нашої держави довгий час не було потрібних оборонних виробництв, і тепер вони є. Я дякую всім, хто їх сьогодні розвиває… Тепер наша держава дає українським воїнам таку зброю. І я дякую всім, хто з нею нам допомагає», - сказав Зеленський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты