Политика | Снигиревка, 20 Мая, 2017

Голова Снігурівської РДА Інна Бойко провела нараду з директорами шкіл

Свежие новости: Голова Снігурівської РДА Інна Бойко провела нараду з директорами шкіл

19 травня відбулась нарада з директорами загальноосвітніх навчальних закладів за участю голови райдержадміністрації Інни Бойко та голови районної ради Тетяни Мезіної.

Порядок денний передбачав розгляд ряду актуальних освітянських питань, зокрема про організацію та проведення ЗНО 2017, про підготовку до нового 2017-2018 навчального року, про організацію та проведення оздоровчої кампанії в 2017 році.

У ході наради шляхом діалогу з керівниками шкіл були відпрацьовані організаційні питання щодо успішного проведення зовнішнього незалежного оцінювання, окреслено порядок дій з підготовки навчальних закладів району до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

Також на зібранні розглянуті питання кадрового забезпечення, стану профілактичної роботи з попередження підліткової злочинності, порядок організації пільгового харчування учнів, забезпечення підручниками.

З усіх питань, розглянути на нараді, директорам навчальних закладів Снігурівського району надані відповідні доручення і рекомендації.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости