Политика | 21 Февраля, 2023

Зеленський: агросектор – один із трьох напрямків відновлення країни

Свежие новости: Зеленський: агросектор – один із трьох напрямків відновлення країни Зеленський: агросектор – один із трьох напрямків відновлення країни

Енергетика, сільське господарство та питне водопостачання – це три ключові напрямки відновлення України. Їх озвучив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю WELT.

Для розвитку сільського господарства, за його словами, слід залучити партнерів для розвитку системи зрошення та супутньої логістики. А також – створити нові величезні зернові центри в країнах ЄС, Африці та Азії, куди Україна зможе постачати, а потім зберігати пшеницю, кукурудзу і всі інші культури, що виробляються в країні.

За словами Зеленського, таку пропозицію виносили на обговорення з представниками країн Африки. Африканській владі подобається ідея будівництва зернових хабів. Наразі Україна сподівається на партнерів з Європи, оскільки це вимагає значних вкладень.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты