Происшествия | Еланец, 4 Апреля, 2018

Завдяки небайдужості громадян та поліції, неповнолітнього втікача повернули додому

Свежие новости: Завдяки небайдужості громадян та поліції, неповнолітнього втікача повернули додому Завдяки небайдужості громадян та поліції, неповнолітнього втікача повернули додому

Протягом трьох діб 14-річний хлопчик пішки мандрував районом та ночував у лісосмузі. Врятував неповнолітнього від голодної та холодної подорожі 45-річний мешканець с. Велика Сербулівка Єланецького району, що за 20 км від домівки втікача. Нагодувавши та відігрівши підлітка, чоловік сповістив поліцію.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.


1 квітня до Єланецького відділення поліції повідомили про зникнення 14-річного мешканця одного з сіл району. Після перегляду 31 березня телепередачі про мандри та пригоди хлопчик пішов з дому та не повернувся.


На пошуки неповнолітнього було орієнтовано весь особовий склад поліції району.
І лише 3 квітня підлітка вдалось знайти, завдяки пильності місцевого мешканця.
Чоловік одразу звернув увагу на «чужинця», який з’явився у селі. Згадавши, що нещодавно бачив орієнтування про розшук неповнолітнього, запросив хлопця додому. І вже під час вечері підліток зізнався, що вдома він був декілька днів тому, і увесь цей час йшов пішки навмання, ночував у лісосмузі та мало що їв. А також розказав, що його можуть розшукувати, бо він нібито заблукав.


Наразі хлопчик знаходиться вдома, його життю та здоров’ю нічого не загрожує. А відносно його батьків складено адміністративний протокол за ознаками ст. 184 КУпАП України «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».
 
 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости