Криминал | Снигиревка, 27 Февраля, 2020

За розбійний напад на літню жінку поліцейські затримали двох мешканців Снігурівського району

Свежие новости: За розбійний напад на літню жінку поліцейські затримали двох мешканців Снігурівського району

До Снігурівського відділу поліції звернувся 52-річний чоловік та повідомив, що близько 22:00 26 лютого до будинку 76-річної мешканки одного з сіл Снігурівського району проникли двоє невідомих, обличчя яких були приховані масками. Погрожуючи старенькій ножем, заволоділи більше ніж тисячею гривень, золотою каблучкою та продуктами харчування жінки, і втекли.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Вжитими заходами оперативники Снігурівського відділу поліції встановили осіб нападників, ними виявилися 26-ти та 19-ти річні односельці потерпілої. Обидва – раніше судимі за майнові та тяжкі злочини. Зловмисники доставленні до відділку поліції, де слідчі затримали їх в порядку ст. 208 КПК України. У нападників вилучили речі та гроші потерпілої.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 КК України «Розбій», що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Наразі за погодженням із прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення розбійникам про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты