Происшествия | Николаев, 21 Мая, 2023

За чергову добу у Миколаївській області вогнеборці ліквідували чотири пожежі

Свежие новости: За чергову добу у Миколаївській області вогнеборці ліквідували чотири пожежі За чергову добу у Миколаївській області вогнеборці ліквідували чотири пожежі

20 травня на теренах Миколаївщини зареєстровано чотири вогневих випадки. На всі, без винятку, забезпечено оперативне реагування та гасіння пожеж підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

О 13:22 до Служби порятунку сповістили про займання двоповерхового дачного будинку по вул. Металургів садово-виноградного товариства «Ожарське» Галицинівської ТГ Миколаївського району. До місця виклику направлено черговий караул 5 державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборців Галицинівського загону місцевої пожежної охорони.

По приїзду, оперативними діями, пожежу площею 38 кв. м ліквідовано. Постраждалих та травмованих немає. Причина виникнення встановлюється.

О 18:20, внаслідок необережного поводження з вогнем, зайнялось сміття в неексплуатованій будівлі по вул. Москаленко с. Острівка Куцурубської ТГ Миколаївського району. Черговим відділенням 22 ДПРЧ пожежу площею 300 кв. м ліквідовано о 22:30.

Також зареєстровано дві пожежі в екосистемах. Горіли сухе гілля, сміття та очерет на відкритих територіях Баштанського району. Особовим складом 17 та 24 ДПРЧ пожежі ліквідовано на загальній площі понад 3 000 кв. м. Ймовірними причинами виникнення горіння є підпал.

Всього до гасіння залучалось 11 чоловік особового складу, чотири одиниці спецтехніки ДСНС, і техніка МПО Галицинове. Також на місцях працювали правоохоронні органи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости