Происшествия | Вознесенск, 21 Мая, 2023

Поблизу станції «Веселинове» жінка загинула під колесами електропотяга

Свежие новости: Поблизу станції «Веселинове» жінка загинула під колесами електропотяга Поблизу станції «Веселинове» жінка загинула під колесами електропотяга

У пʼятницю, 19 травня, близько 15:30 год до сектору поліцейської діяльності № 1 надійшло повідомлення про те, що на 1170 км колії залізничної дороги поблизу станції «Веселинове», електропотяг у складі з десятьма пасажирськими вагонами здійснив наїзд на 51-річну місцеву мешканку, яка, за попередніми даними, перетинала залізничні колії у невстановленому місці.

Внаслідок пригоди 51-річну жінку з тяжкими тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу, де вона згодом померла.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 КК України. Йдеться про порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Слідчі встановлюють всі обставини та причини події.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією чи стали свідками події та можуть корисну інформацію повідомити за адресою: сектор поліцейської діяльності № 1 Вознесенського РУП, смт Веселиново, вул. Свободи, 3, тел: (0263) 2-11-34; 0631974854.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты