Общество | Вознесенск, 6 Июля, 2017

З приводу впровадження «Карток вознесенця» першими з міським головою поспілкувались мешканці Натягайлівки

Свежие новости: З приводу впровадження «Карток вознесенця» першими з міським головою поспілкувались мешканці Натягайлівки

5 липня відбулася перша з анонсованих зустрічей міського голови Віталія Лукова з громадою, зокрема, з мешканцями мікрорайону Натягайлівка. Головними питаннями зустрічі було впровадження «Картки вознесенця», що в подальшому стане підставою для пільгового перевезення пенсіонерів у міському транспорті. На зустріч прийшло близько 35 активних мешканців мікрорайону. Також були присутні заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Сметана та Юрій Путій, начальник Управління соціального захисту населення ВМР Ірина Шишляннікова, представник ТДВ «Вознесенськавтотранс» та депутати міської ради.

Очільник міста презентував присутнім «Картку вознесенця» та розповів, як вона діятиме. Ця картка є індивідуальною, на зворотному боці якої є прізвище, ім’я, по-батькові громадянина та штрих-код для зчитування особистої інформації. Вона стане ефективною заміною паперової медичної картки, яка буде містити всю історію хвороб, групу крові, лабораторні дослідження та інші дані для більш швидкого та зручного відвідування лікарні чи поліклініки. Також, ця картка стане в нагоді міським пенсіонерам, оскільки, орієнтовно з 1 вересня поточного року, вона «запрацює» так званим «проїзним квитком». Пенсіонер, який проживає у місті, пред’явивши пенсійне посвідчення та «Картку вознесенця», зможе пересуватися по місту у транспорті зі знижкою або ж взагалі безкоштовно. Віталій Луков наголосив, що восени буде проходити конкурс на перевізника, якому буде висунуто чіткі умови щодо перевезення пенсіонерів за наявності карток.

Користуючись нагодою, мешканці Натягайлівки ставили запитання очільнику міста щодо благоустрою мікрорайону. Всі зауваження та побажання було занотовано та надано відповідні доручення заступникам міського голови.

Наостанок, присутні щиро подякували Віталію Лукову та депутатам міської ради, які підтримали рішення щодо будівництва тротуарної доріжки з велосмугою по вул. Михайлівській та привітали з нещодавно отриманою державною нагородою.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты