Политика | 7 Ноября, 2023

З початку повномасштабної війни на Миколаївщині знешкодили понад 20 тисяч боєприпасів, — ДСНС

Свежие новости: З початку повномасштабної війни на Миколаївщині знешкодили понад 20 тисяч боєприпасів, — ДСНС

На Миколаївщині тривають роботи з гуманітарного розмінування території приватних будинків, обʼєктів критичної інфраструктури, газопостачання та електропостачання.

Про це на брифінгу у понеділок, 6 листопада, повідомив заступник начальника управління — начальник відділу гуманітарного розмінування ГУ ДСНС України у Миколаївській області Юрій Слющенко.

За його словами, для допомоги миколаївським піротехнікам надані розрахунки з Київської та Рівненської областей, а також 2 та 3 Спеціальні центри швидкого реагування ДСНС. Також на території Миколаївщини працюють два автомобілі механізованого розмінування.

«Спільно з неурядовими організаціями триває і розʼяснювальна робота серед населення щодо недопущення несанкціонованого поводження з вибухонебезпечними предметами. Не дивлячись на всю проведену роботу вже допущено 53 інциденти, в ході яких 16 людей загинуло та 54 — постраждало», — зазначив Юрій Слющенко.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости