Политика | Вознесенск, 19 Октября, 2018

З новим заступником і програмою DOBRE – відбулася 63 сесія Вознесенської міської ради

Свежие новости: З новим заступником і програмою DOBRE – відбулася 63 сесія Вознесенської міської ради

Сьогодні, 19 жовтня, відбулася 63 сесія Вознесенської міської ради. На порядок денний було винесено 51 питання.

Першим депутати розглянули протокол про співробітництво між міською радою та Глобал Комьюнітіз в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Як стало відомо раніше, завдяки цьому мешканці Новогригорівки та Ракового, які нещодавно увійшли до Вознесененської ОТГ, мають можливість отримати 10 000 доларів США на закупівлю індивідуальних пластикових сміттєвих баків на колесах. Вже оголошено тендер на купівлю нового компактного сміттєвоза з задньою загрузкою сміття вартістю близько 1,5 мільйона гривень, який буде забирати сміття на території сіл та мікрорайону Болгарка. Як зазначив мер Віталій Луков, країни, які за останні роки продемонстрували швидкий економічний злет, тісно співпрацювали з Глобал Комьюнітіз.

Має чималий досвід у питанні розвитку громади і новопризначений заступник міського голови. Перед своїм затвердженням Денис Хімій розповів, що головним своїм завданням на цій посаді він вбачає припинення відтоку молоді з Вознесенська. Представляючи претендента, Віталій Луков натякнув, що у сесійній залі підтримки може й не вистачити. У підсумку мінімально необхідну кількість голосів – 18, його кандидатура все ж отримала.

Журналіст «Маю право» взяв у Дениса Хімія ексклюзивне інтерв’ю одразу після призначення. Новий заступник мера розповів про свій візит до США та плани щодо розвитку Вознесенська.

Окрім цього на 63 сесії було внесено зміни до ряду міських програм, прийнято рішення по численних земельних питаннях.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты