Политика | Южноукраинск, 29 Июля, 2019

Григорян дякує виборцям та налаштований на місцеві вибори

Свежие новости: Григорян дякує виборцям та налаштований на місцеві вибори

На своїй сторінці у фейсбуці Ерік Григорян, який балотувався до Верховної ради на 131 одномандатному виборчому окрузі, подякував виборцям за їх вибір. Також повідомив, що готовий підтримати патріотів та небайдужих мешканців регіону у формуванні нових місцевих рад,  з якими вже сформував команду, що готова до змін на місцях.

21 липня ми з вами обрали новий парламент. Я дякую всім, хто підтримав мене на цих виборах: хто віддав свої голоси за мене, хто працював зі мною в моїй команді, хто надавав моральну підтримку та проводив агітацію. І хоч офіційні результати ще не оголошені Центральною виборчою комісією, вони вже відомі в нашому регіоні. На 131 одномандатному виборчому окрузі переміг представник партії «Слуга народу». Тому він на наступні п»ять років буде нашим представником у Верховній раді. Як він буде працювати в цьому представницькому органі, залежить також і від нас з вами. Думаю, що не треба чекати, поки в нього «дійдуть руки» до наших з вами проблем на окрузі. Треба про себе постійно нагадувати. Так як про більшість найактуальніших проблем Миколаївської області він вже дізнався під час виборчої кампанії, спілкуючись з виборцями. Але дізнався лише поверхнево, так як не можна лише за місяць політичної активності, коли до цього зовсім не займався такими питаннями, дізнатися про всі негаразди регіону. І тим більше, неможливо розробити шляхи вирішення проблемних питань. Я закликаю вас, не бути байдужими до своїх маленьких «батьківщин» - до своїх сіл, селищ, міст і містечок. Ніхто, крім вас, не знає їх краще, не знає їх негараздів. Ніхто, крім вас, не думав більше над шляхами подолання цих негараздів. І якщо ви думаєте, що ось обрали свого представника в парламенті, то нехай він і працює над цим, - то ви дуже помиляєтесь.
Те, як буде працювати наш народний депутат, залежить від наших з вами громад, від наших спільних зусиль на місцях. Ми повинні з вами створити сильні громади, які матимуть представників в своїх «маленьких парламентах» - місцевих радах. І через них впливати на вирішення проблем. Ми повинні обрати небайдужих людей, які зможуть і достукатися до народного депутата, і правильно розподілити як місцеві кошти, так і, кошти, які будуть залучатися з державного бюджету.
Саме таких, не лише небайдужих, а й активних мешканців, готових відстоювати не лише свої права, а й права своїх сіл, селищ, міст, права їх жителів, я побачив під час зустрічей як кандидат в народні депутати. Саме завдяки їм, вважаю, в нас і оновився парламент. Завдяки їм, ми маємо надію, що Україна буде змінювати в кращу сторону. І саме вони зможуть провести зміни і в ваших невеликих громадах.
Та для цього потрібно обрати їх до місцевих рад, щоб вони були вашими представниками на місцях, представниками змін. Тому я, вже під час передвиборчої кампанії знайомлячись поближче з такими активними громадянами, вирішив формувати команду таких представників змін в кожній громаді. Та допомагати їм своїм досвідом, адже зрозуміло, що нікого з нас не вчать бути депутатом, бути представником своєї громади. І багато хто, отримавши мандат, забуває і про своїх виборців, і про ті питання, які він обіцяв вирішити, а хтось, навіть, скориставшись шансом, отримує різні «бонуси» від такої посади. Але серед тих, кого я знаю, і з ким я лише познайомився, і хто допомагав мені в цій виборчій кампанії – є справжні патріоти, які можуть звернути гори заради як України, так і заради свої громад. Їм необхідно дати шанс! Тому вже зараз ми почали роботу з ними, щоб не упустити цей шанс змін на рівні місцевих рад.
Я дякую таким патріотам за те, що вони є, за те, що вони хочуть саме змін, а не повернення до минулого! Дякую, що вони пройшли разом зі мною цю виборчу кампанію. І це було не даремно. Ми разом зробимо так, щоб зміни відбувалися і далі!

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты