Спорт | Южноукраинск, 2 Июня, 2017

Южноукраїнський депутат Ерiк Григорян реалiзує в місті проект "Тренер у кожен двір"

Свежие новости: Южноукраїнський депутат Ерiк Григорян реалiзує в місті проект Южноукраїнський депутат Ерiк Григорян реалiзує в місті проект "Тренер у кожен двір"

1 червня 2017 року за адресою Миру, 12, Незалежності, 2 відбулось «Спортивне свято одного двору», присвячене Дню захисту дітей.

Вітальним словом привітав всіх присутніх Міський голова - Віктор Кирилович Пароконний, та вручив подарунки комунальному закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа.

Також на святі був присутнім депутат Южноукраїнської міської ради Ерік Юрійович Григорян, який активно підтримує впровадження програми «Тренер у кожен двір». Користуючись нагодою, Ерік Юрійович подарував тренерам, які займаються з дітками у дворах, футбольні м’ячі та набори для гри у бадмінтон.

Протягом свята було проведено конкурси, естафети, спортивні змагання, загадки, вікторини, змагання з настільного тенісу, стрибки на скакалці, обертання обручу, для малюків було проведено конкурс з кращого малюнка на асфальті та для самих мужніх підтягування на турніку.

Безпосередньо проводили змагання та конкурси, тренери комунального закладу «Южноукраїнська дитячо – юнацька спортивна школа», яким ми щиро вдячні за активність та хорошу організацію спортивно-розважальної програми

Всі переможці та активні учасники отримали подарунки від управління молоді спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

Щиро дякуємо жителям двору за підтримку та активну участь у святі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости