Культура | Южноукраинск, 13 Декабря, 2018

Южноукраїнські школярі зустрілися з письменницею Ангеліною Крихелі

Свежие новости: Южноукраїнські школярі зустрілися з письменницею Ангеліною Крихелі

12 грудня в Южноукраїнській міській бібліотеці для дітей відбулась зустріч з українською письменницею, членом Національної спілки журналістів України, автором книг для дорослих і дітей Ангеліною Крихелі. Це один із завершальних заходів  письменниці в рамках благодійного новорічного туру по Миколаївсьій області. На зустріч з письменницею були запрошені постійні відвідувачі бібліотеки - учні 3-Д класу ЮЗШ №3.

Письменниця розповіла, що почала писати  з семи років. Писала вірші та захоплювалася прозою, мріяла стати професійним письменником. Та згодом поетичного простору стало замало. Вже у 15 років Ангеліна пробує себе в журналістиці у відомій миколаївській газеті.

Ангеліна  відповідала на численні запитання школярів, які  цікавилася, коли вона почала писати казки, які оцінки мала у школі з літератури, якою мовою вона думає, скільки мов знає.

На згадку про зустріч, Ангеліна Крихелі  подарувала бібліотеці свою книгу з автографом та щирими побажаннями. На останок були слова вдячності, автограф-сесія і фото на згадку.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости