Политика | Южноукраинск, 31 Декабря, 2022

Южноукраїнські депутати ОПЗЖ злякались крові та просять проводити сесії дистанційно

Свежие новости: Южноукраїнські депутати ОПЗЖ злякались крові та просять проводити сесії дистанційно

27 грудня, під час продовження 34-ї сесії Южноукраїнської міської ради депутати, які переважн працюють на Південноукраїнській АЕС знову не прийшли на засідання.

Проте кворуму вистачило і без них. На пленарне засідання зареєструвалось 20 депутатів.

До початку сесії з’явився лист на виконуючого обов’язки міського голови Олександра Акуленко.

В даному листі депутати Южноукраїнської міської ради від ОПЗЖ дуже сильно злякались інсталяції з дитячими іграшками та взуттям облимитими рідиною схожою на кров. Вони вважають, що «невідомі особи», які це зробили скоїли злочин. І запитують чи звертався Акуленко до поліції.

Окрім того, злякані депутати-зрадники ОПЗЖ та примкнувші до них Жебет та Губа хочуть щоб сесії в міській раді не проводились! Просять змінити Регламент і перевести пленарні засіданні у дистанційний режим.

Цей жалюгідний папірець підписали 10 депутатів. До партії ОПЗЖ приєднались вже два відомих цінителя «руського миру» Губа і Жебет, а також фракція «Пропозиція», яка до цих подій вважалась проукраїнською.

Своє обурення цим листом висловив заступник міського голови Сергій Горностай. Він назвав це звернення огидним та проросійським.

– «Маски скинуті, ворог серед нас! Ворог хоче позбавити мешканців міста впливати на депутатів, приймати участь у сесіях та саме головне заборонити членам громади приймати участь в роботі місцевого самоврядування. Це ганьба. Вони хотять зробити осередок рашизму в Южноукраїнську, щоб люди їм не заважали», – сказав Сергій Горностай.

Цинізм полягає у тому, що на сесію депутати від ОПЗЖ та Губа не прийшли. Передали «послання» через Жебета.

Депутати, переважно з ОПЗЖ, працюють на Південноукраїнській АЕС – сховані на території ядерного режимного об’єкту, до якого немає доступу простим мешканцям міста, але цього їм замало. Вони хочуть щоб їх взагалі ніхто і ніколи не бачів.

Взгалом, всі питання порядку денного на сесії були розглянуті позитивно. Депутати затвердили Программу організації мобілізаційної підготовки та територіальної оборони в Южноукраїнській громаді на 2022 – 2026 роки.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости