Общество | Южноукраинск, 26 Июля, 2017

Южноукраїнськ. Лекція для відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг

Свежие новости: Южноукраїнськ. Лекція для відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг

25 липня 2017 року для відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» була проведена лекція представником бюро правової допомоги Соколенко Ганною Вікторівною.

Пенсіонерам було роз’яснено, щодо їх права на отримання безоплатної правової допомоги (первинної та вторинної) в Южноукраїнському бюро правової допомоги, яка надає юридичні консультації, складання заяв, скарг, представництво інтересів у судах та інше.

Дана лекція була актуальна і корисна для пенсіонерів, оскільки можливість отримати таку інформацію є не в кожного, адже користуватися інтернетом чи відповідною літературою не всім до снаги, а персональна консультація у юриста чи адвоката коштуватиме значну суму коштів. Слухачі були задоволені та вдячні за вичерпні відповіді на поставлені ними запитання.

Відвідуючим надані координати за якими можна звернутися та отримати дану допомогу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости