Общество | Южноукраинск, 26 Июля, 2017

Колектив ЮУАЕС продовжує надавати допомогу українським військовим у ремонті техніки

Свежие новости: Колектив ЮУАЕС продовжує надавати допомогу українським військовим у ремонті техніки

Колектив ЮУАЕС продовжує надавати допомогу українським військовим у ремонті техніки. Так, 21 липня в розташування миколаївської бригади морської авіації відправився УАЗ-469, відремонтований южно-українськими волонтерами на базі автотранспортного господарства (АТГ) ВП ЮУАЕС.

На ремонті в АТГ УАЗ-469 побував вже повторно (вперше машину повністю відновлювали 2016 року). Цього разу 13 волонтерів-авторемонтників у вільний від роботи час виконували капітальний ремонт його двигуна. Зокрема, проводили дефектацію, міняли поршневу групу, точили колінчастий вал.

Це вже не перша техніка, яку транспортники Южно-Українського енергокомплексу відновлюють для військовослужбовців бригади морської авіації м.Миколаєва. І, за словами начальника автомобільної електрогазової служби бригади морської авіації Юрія Магарського, така допомога є важливим внеском у становлення та зміцнення обороноздатності Збройних Сил України. «У черговий раз хочу висловити слова вдячності керівництву та колективу атомної станції й усім, хто приходить на допомогу з відновлення автомобільної техніки для української армії, - підкреслив він, приймаючи УАЗ. - На сьогодні це вже 11 ремонт, який волонтери АТГ виконують для нашої бригади».

Якість, надійність і оперативність - непорушні принципи роботи волонтерів, які відновлюють бойову техніку для військових. З особливою ретельністю вони готують машини для відправки до зони АТО, оскільки знають, що їхня експлуатація проходитиме в складних умовах. Зі слів Ю.Магарського, завдяки якісному ремонту, виконаному южно-українськими автослюсарями, бригада морської авіації без будь-яких проблем у складі 40 одиниць техніки успішно завершила польові навчання, які відбулися нещодавно.

Колектив автотранспортників підтримує тісний зв'язок з бійцями АТО, які виконують свій громадянський обов'язок на передовий, надаючи посильну допомогу у відновленні техніки. Найближчим часом волонтери АТГ планують передати на потреби 14-ої радіотехнічної бригади Повітряних сил України Урал-4320.

Допомагати армії колектив Южно-Українського енергокомплексу розпочав з моменту активізації бойових дій на сході країни. Атомники були та залишаються активними учасниками різних благодійних фондів зі збору коштів для потреб армії. За три роки в рамках акції на допомогу Збройним силам і Національній гвардії України працівники підприємства зібрали понад 2,5 млн грн. За рахунок цих грошей купуються та передаються до зони проведення антитерористичної операції бронежилети, тепловізори, медикаменти, одяг, взуття, засоби особистої гігієни тощо, пораненим і родичам загиблих надається матеріальна допомога. У вихідні дні та в неробочий час на базі АТГ ВП ЮУАЕС працівники автотранспортного господарства та просто небайдужі мешканці міста-супутника атомної станції повертають до життя військову техніку, що надходить із зони АТО. Волонтери-ремонтники виїжджали також на відновлення бойового транспорту в с.Широкине Донецької області. З квітня 2014 року для підрозділів ЗСУ відремонтовано близько 80 одиниць автомобілів і військових машин, а також майже 130 двигунів, вузлів і агрегатів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости