Общество | Южноукраинск, 14 Ноября, 2019

Южноукраїнськ - Добро починається з тебе!

Свежие новости: Южноукраїнськ - Добро починається з тебе!

17 жовтня проголошено Міжнародним днем подолання бідності!  

Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – ЮМЦСССДМ), вже традиційно, з метою підтримки сімей з дітьми,   які перебувають у складних життєвих обставинах   проводив щорічну благодійну акцію «Добро починається з тебе».

Під час акції, яка тривала з 7 жовтня по 8 листопада,  южноукраїнці – активні громадяни,  приносили до ЮМЦСССДМ дитячий, чоловічий і жіночий одяг,  взуття, дитячі іграшки та книжки.

Упродовж  місяця відвідувачі, клієнти Центру  мали можливість підібрати  для себе та членів  своїх родин  одяг на будь який смак та сезон: куртки та чобітки, футболки та шорти, плащі та плаття, кофти та светри, майки, штани - це лише частина того, що принесли люди в ЮМЦСССДМ. 

Зібраних речей вистачило не тільки для клієнтів ЮМЦСССДМ. Значну  кількість одягу та взуття  було передано до КЗ «Центр соціально – психологічної  реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» та у громадську організацію, що опікується  чоловіками  без визначеного місця проживання.

Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру вдячність завідуючій Пасічник О. та соціальному педагогу Мінясовій В., батькам, вихованцям та вихователям  ДНЗ №3 за активну участь в акції : діти, батьки та вихователі  зібрали понад 40 великих пакетів з речами та іграшками.  Небайдужими й активнішими були  цього річ працівники виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради та приватні підприємці. 

Хоча дана акція вже закінчилася, двері  ЮМЦСССДМ завжди   відчинені для небайдужих людей, які щиро хочуть допомагати тим, хто потребує  підтримки.

Колектив ЮМЦСССДМ щиро дякує  усім тим, хто відкрив своє серце для благодійності.  Пам’ятаймо! Будь - яку проблему можна подолати, а краще попередити! Давайте діяти разом!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты