Спорт | Южноукраинск, 10 Июля, 2023

Южноукраїнка Цуренко поступилася четвертій ракетці світу та вилетіла з Вімблдону-2023

Свежие новости: Южноукраїнка Цуренко поступилася четвертій ракетці світу та вилетіла з Вімблдону-2023

Южноукраїнська тенісистка Леся Цуренко зазнала поразки у четвертому колі Вімблдону-2023. Третя ракетка України поступилася американці Джессіці Пегулі.

Цуренко стала однією з двох українок, які вийшли до четвертого раунду британського Грендслему. Окрім Лесі, до цієї стадії змагань пройшла Еліна Світоліна.

Учасницею 1/8 фіналу Вімблдону-2023 третя ракетка України стала після перемоги над Аною Богдан. Зустріч проти румунки тривала 3:40 години та стала третьою найдовшою у нинішньому сезоні.

У четвертому раунді трав’яного Грендслему суперницею українки стала четверта ракетка світу – Джессіка Пегула. До цього суперниці одного разу зустрічалися одна з одною: у 2019 році в Індіан-Веллсі у трьох сетах перемогла американка.

Як пройшов матч Пегула – Цуренко

  • Стартову партію суперниці розпочали за переваги американки: перше очко Цуренко взяла лише у шостому геймі, коли не дала реалізувати Пегулі сетпоїнт. Однак у наступному геймі Джессіка виграла очко і взяла сет.
  • Другу партію Цуренко розпочала з програного гейму на своїй подачі, але у третьому українська тенісистка скоротила відставання до одного очка. Наступні три очки взяла американка, а за рахунку 5:1 два очки виборола Леся.
  • Завершальним для матчу став дев’ятий гейм другого сету. У ньому українка за рахунку 40:40 взяла медичну паузу, але після завершення паузи Пегула все ж виграла очко і вийшла до наступного етапу.

Вімблдон. Четверте коло

Джессіка Пегула (США, 4) – Леся Цуренко (Україна) 2:0 (6:1, 6:3)

Що означає результат Лесі Цуренко

  • Цуренко вдруге поспіль вилетіла у четвертому раунді Грендслему. Попередній раз стався на Ролан Гаррос-2023, де українка поступилася Ізі Швьонтек.
  • Після вильоту Цуренко в одиночній сітці Вімблдону-2023 залишилася одна українка – Еліна Світоліна.
  • Цуренко вп’яте у своїй кар’єрі зіграла у 1/8 фіналу тенісного мейджора та зазнала четвертої поразки. У 2023 році вперше це сталося саме на Вімблдоні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты