Культура | Вознесенск, 18 Мая, 2017

ВОЗНЕСЕНСЬКИЙ КОЛЕДЖ МНАУ ЗАПРОШУЄ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ

Свежие новости: ВОЗНЕСЕНСЬКИЙ КОЛЕДЖ МНАУ ЗАПРОШУЄ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ

За ініціативи Вознесенського міськрайонного центру зайнятості в рамках проекту «МИКОЛАЇВЩИНА ПРОФЕСІЙНА» 17 травня відбувся дуже цікавий та корисний захід для шкільної молоді – День відкритих дверей Вознесенського коледжу МНАУ. Проведення цього заходу - це вже добра традиція Вознесенського МРЦЗ, адже щорічно навесні учнівська молодь приходить до знайомого багатьом навчального закладу, яке існує на теренах Вознесенщини з 1928 року, аби дізнатися чим сьогодні живе коледж та, можливо, поповнити її ряди!
Цього дня на гостину до одного з найкращих навчальних закладів регіону були запрошені майбутні випускники Вознесенських ЗОШ №2,10 на гімназії. Сучасні школярі – це майбутнє нашої країни, і саме на них покладається велика надія щодо підняття українського суспільства на новий щабель розвитку. Але це можливо лише у тому випадку, якщо кожен зможе обрати справу свого життя, та працюватиме за покликом серця. Серед присутніх гостей були майбутні випускники, на яких сьогодні покладене дуже важливе завдання - визначатись зі справою життя, обрати навчальний заклад, де проходитимуть щасливі роки студентського життя.

Усіх гостей при вході вітали представники Вознесенського МРЦЗ, найкраща студентська молодь та заступник директора коледжу Ольга Миколаївна Тубичко. Школярам презентували послуги служби зайнятості та освітні послуги коледжу. У потужній матеріальній базі та технічній спроможності навчального закладу гості переконались на власні очі: викладачі яскраво презентували кожну спеціальність, проводили захоплюючі вправи зі школярами, презентували матеріальне оснащення факультетів. Логічним продовженням «уроку професійного самовизначення» став концерт в актовій залі.

Тут зібрались ті, хто мріє про цікаву професію, про навчання в хорошому навчальному закладі і ті, для кого питання вибору професії та працевлаштування вже вирішено і більше того, це питання вони допомагають вирішувати іншим. Викладачі коледжу підготували для молоді настанови та мудрі поради. Директор Вознесенського коледж МНАУ, людина, яка створює гідні умови для навчання та виховання справжніх спеціалістів, –Лариса Михайлівна Цимбалюк – привітала присутніх та запросила в майбутньому до дружньої родини коледжу здобувати професійні знання.

Відповідальний за вступну кампанію секретар ознайомила потенційних абітурієнтів з умовами вступу до Вознесенського коледжу МНАУ: як готуватися до вступу, який рівень знань потрібен, коли починається прийом документі – ці та багато інших запитань були обговорені з присутніми.
Сьогодні коледж готує фахівців за спеціальностями бухгалтерський облік, право, фінанси і кредит, товарознавство та комерційна діяльність, геодезія та землеустрій, фахівець з інформаційних технологій. Але головне, що в коледжі виростають не лише спеціалісти, а й дисципліновані та активні громадяни суспільства! Багато студентів є переможцями наукових та творчих конкурсів.
Студентський колектив багатий також і на таланти. Гості були приємно здивовані пісенними даруваннями студентів, театральними здібностями, та неймовірній грі на барабанній установці. Кумедні сценки, авторські пісні з відзнятим студентами відеокліпом, драйвові танці – це лише декілька «кадрів» з чудового концерту, який підготували студенті коледжу для учнівської молоді. 
Що ж, перед випускниками зараз відчинені усі двері. Тому, головне, щоб кожен мав чітко поставлену мета – здобути високий рівень освіти ! Тому, слід йти вперед, особливо, якщо для цього надаються всі умови! Успіху вам, майбутні випускники!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты