Политика | Вознесенск, 23 Ноября, 2018

Вознесенська міська рада не проголосувала звернення щодо ціни на газ через депутатів ВО «Батьківщина»

Свежие новости: Вознесенська міська рада не проголосувала звернення щодо ціни на газ через депутатів ВО «Батьківщина»

Сьогодні, 23 листопада, на сесії Вознесенської міської ради лише 14 депутатів проголосували за проект рішення про підтримку звернення до Кабінету Міністрів України щодо зменшення ціни на газ.

Причиною провалу голосування стало те, що місцеві депутати від ВО «Батьківщина», які є ініціаторами прийняття такого рішення, не змогли обґрунтувати законність його прийняття. Більше того, в процесі обговорення самі ініціатори звернення висловили бажання внести в нього зміни, надавши йому форму, визначену законодавством. Але, відповідно до законодавства, регламенту міської ради, звернення у новій редакції можливо розглядати тільки на наступній сесії міської ради. Депутати від ВО «Батьківщина» замість того, щоб виправити власні помилки, спробували образити міського голову. Віталій Луков продемонстрував, що безпідставні закиди не сприймає.

Після голосування Віталій Луков доручив працівникам апарату міської ради надати техніку та все необхідне, щоб депутати змогли виправити звернення, підписати його та направити адресату.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты