Политика | Вознесенск, 23 Ноября, 2018

Відбулася 64-та сесія Вознесенської міської ради

Свежие новости: Відбулася 64-та сесія Вознесенської міської ради

Сьогодні, 23 листопада, відбулася 64-та сесія Вознесенської міської ради. Порядок денний налічував понад півсотні питань.

Пленарне засідання розпочалося із годинним запізненням. Перед сесією відбулося засідання земельної комісії, на якому довго розглядалося питання спору між сусідами за межу. Так само довго його обговорювали і вже на пленарному засіданні.

Земельна комісія за роботою

На початку сесії депутати від ВО «Батьківщина» запропонували найперше проголосувати за звернення до уряду щодо зменшення ціни на природний газ для населення. Після тривалої дискусії з’ясувалося, що міська рада не має таких повноважень, тому депутатам було запропоновано підписатися під колективним зверненням.

Новопризначений заступник міського голови Денис Хімій доповів про участь міськради в щорічному обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. На умовах співфінансування є нагода отримати з облбюджету 300 тис. грн. Частка Вознесенська становитиме приблизно 460 тис. грн. Кошти планують витратити на масштабне оновлення краєзнавчого музею.

Також на звітній сесії було затверджено Положення про громадський бюджет, внесено зміни до бюджету, та програм соціально-економічного розвитку, реформування та розвитку ЖКГ, заслухано звіти голів постійних комісій, розглянуто ряд житлових і земельних питань.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты