Общество | Вознесенск, 26 Октября, 2017

Вознесенськ. За результатами перевірок з легалізації трудових відносин

Свежие новости: Вознесенськ. За результатами перевірок з легалізації трудових відносин

Підведені перші підсумки рейдів робочої групи з легалізації трудових відносин в місті Вознесенську. В період з 04.10.2017 р. по 25.10.2017 р. на території ТОВ « Вознесенський центральний ринок» здійснювалися перевірки ФОП з питань оформлення трудових відносин, внаслідок яких було виявлено 11 порушень, усунуто 3, із 103 підприємцями проведена інформаційно-роз’яснювальна робота. За результатами виявлених порушень стосовно оформлення підприємницької діяльності ФОП направлені матеріали до Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області, Очаківської ОДПІ ГУ ДФС у Миколаївській області для притягнення окремих підприємців до відповідальності.

Окрім цього, стосовно підприємців, які використовують найману працю без оформлення трудових відносин на підставі наказу Державної служби України з питань праці від 22.06.2017 р. № 76 направлені матеріали до Управління Держпраці у Миколаївській області для здійснення повідомної реєстрації, внаслідок чого порушників законодавства про працю буде притягнуто до адміністративної відповідальності, що передбачає штраф у розмірі від п’ятисот до однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян (ч.3 ст. 41 КУпАП) та фінансової відповідальності, що передбачає штраф у тридцятикратному розмірі мінімальної заробітної плати (абз.2 ч.2 ст.265 КЗпПУ).

В подальшому перевірки з легалізації проводитимуться щотижня.  

Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты