Общество | Вознесенск, 28 Февраля, 2018

«Картка вознесенця» - шлях до економії міського бюджету

Свежие новости: «Картка вознесенця» - шлях до економії міського бюджету

28 лютого 2018 року під головуванням міського голови Віталія Лукова відбулася чергова нарада щодо завершення впровадження модулю «Транспорт» по картці містянина.

Про це повідомляє Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Путій та заступник начальника УСЗН ВМР Ірина Зоріна повідомили, що альтернативний зчитуючий пристрій, який було запропоновано одним з перевізників, працює на високому рівні. Проведено підготовчі роботи для організації перевезень жителів Новогригорівської сільської ради за допомогою «Картки вознесенця», але це буде можливо лише після створення де-юре Вознесенської об’єднаної територіальної громади.

Також Ірина Зоріна додала, що часто водії маршрутних таксі безвідповідально ставляться до зчитування «карток» спеціально обладнаним пристроєм, тому планується проведення перевірок водіїв за принципом «таємного клієнта». В той же час,  просимо вознесенців не ставитися скептично до картки, а зрозуміти, що кожен проїзд без зчитування «Картки вознесенця» – це втрата бюджету. Без точного обліку пільгових перевезень доводиться переплачувати перевізникам, а це кошти, які можна витратити на більш потрібні послуги для вознесенців (будівництво нових тротуарів та доріг, покращення медичного обслуговування тощо).

Ще було озвучено питання затирання штрих-коду на деяких «Картках вознесенця», що робить її несправною.

Розробник картки Андрій Жуков зауважив, що перша партія з 2 тисяч «карток» випускалася без захисного покриття, тому на них можливі затирання. Всі інші надруковані зі спеціальним покриттям, яке за умови нормальної експлуатації унеможливлює затирання штрих-коду.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости