Общество | Вознесенск, 19 Февраля, 2020

Вознесенськ: Дитятко з патронату знайшло родину!

Свежие новости: Вознесенськ: Дитятко з патронату знайшло родину!

Наприкінці 2019 року в місті вперше була створена родина патронатного вихователя, яка взяла новонароджену дитину в свою родину. За цей час патронатна родина створила усі умови для розвитку, виховання малюка, огорнула його батьківською турботою та ласкою. Відповідно до законодавства Службою у справах дітей Вознесенської міської ради систематично перевірялися умови проживання дитини в родині, а також здійснювався контроль за виконанням патронатним вихователем умов договору про патронат над дитиною.

Завдяки узгодженим діям із забезпечення найкращих інтересів дитини, патронатному вихователю, соціальним службам, майбутнім батькам вдалося створити комфортний мікроклімат, в якому зростав новонароджений малюк.

Прийшов час дякувати патронатній родині за недоспані ночі, хвилювання, адже на порозі вже чекають тато і мама.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Бажаємо малюку і батькам щасливого, тепер уже по-справжньому сімейного життя, яке наповниться дзвінким дитячим сміхом та батьківською любов’ю.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради чекає на людей з відкритими серцями, які бажають подарувати свою любов дітям, котрі її потребують. Усіх бажаючих просимо звертатися за адресою: м.Вознесенськ, вул.Центральна 22/72.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости