Общество | Вознесенск, 5 Июня, 2018

Літо в бібліотеці №1 – свято щодня!

Свежие новости: Літо в бібліотеці №1 – свято щодня!

Ура! Канікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Це час шкільних канікул, коли вони відкривають світ і себе в цьому світі.

Про це повідомляє КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська».

Зробити відпочинок користувачів - дітей активним, пізнавальним, пам'ятним, наповнений яскравими враженнями і гарним настроєм ставить за мету бібліотека №1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська». Адже її працівники намагаються, щоб дітки максимально розширили світогляд, збагатили себе новими знаннями та незабутніми враженнями.

Для юних книголюбів  бібліотека завжди пропонує цікаві книжкові виставки, калейдоскоп періодичних видань, інтелектуальні розваги, літературні ігри, віртуальні подорожі, творчі майстер - класи. Саме в бібліотеці, ховаючись від літньої спеки, діти мають змогу цікаво проводити час, а саме – пограти в м’якими іграшками, настільними іграми, повирізати з дитячих журналів, помалювати, познайомитись з новими друзями та просто поспілкуватись.

3 червня працівники бібліотеки №1 запросили своїх юних користувачів  в читальну залу просто неба на «Літературну поляну». На  зеленій галявині, на свіжому повітрі, діти читали книжки, охоче брали участь у вікторинах, літературних конкурсах.

6 червня до бібліотеки  на екскурсію завітали діти з літнього табору Тимирязівської школи. Весело, цікаво та, як завжди, із користю діти мандрували сторінками книжок, дитячих журналів, приймали участь у вікторинах та конкурсах. А подорожувати не завжди легко та просто. Завдання та запитання були такими оригінальними та інколи несподіваними – є над чим задуматись!

Завдяки нашим заходам та екскурсіям діти переконалися, що в бібліотеці можна змістовно відпочити, розважитися та набути нові корисні знання.
Ось чому ми, бібліотекарі, все більшого значення придаємо дозвіллевій функції наших закладів. Особливо під час канікул. Бібліотека має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним.
Тож якщо ви бажаєте отримати позитивні емоції від барвистого літа, від зустрічі з літературними героями, покращити навички спілкування, весело та креативно провести свій вільний час, розвинути свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнити багаж необхідних знань – то ж скоріш до бібліотеки! У нас цікаво!

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты