Общество | Вознесенск, 11 Ноября, 2019

Вознесенськ - УВАГА! Графік повідерного збору сміття тимчасово змінено!

Свежие новости: Вознесенськ - УВАГА! Графік повідерного збору сміття тимчасово змінено!

В період з жовтня по листопад 2019 року різко збільшився об’єм відходів через пале листя та в результаті зачистки дерев, кущів, прибирання прилеглої території та городів від бадилля, рослинних відходів.

Колектив комунального підприємства «Санітарна очистка міста» звертається до всіх мешканців міста стосовно зміни графіку вивозу відходів повідерним способом, а саме: для вчасного збору та вивозу ТПВ та для відвернення виникнення несанкціонованих звалищ побутових відходів по місту Вознесенську тимчасово з 11.11.2019 року впроваджується новий графік з одноденним вивозом сміття з певного району міста за слідуючими днями:

Понеділок:

- район Натягайлівки № 1 (від ЗОШ № 4 до вул.Піщаної):

вул.Зої Космодем'янської від ЗОШ № 4 до Калинової, Калинова, Соколецька, Солов’їна, Матросова, Толстого, Східна, Молодіжна, Коцюбинського, Мелісна та прилеглі вулиці і провулки.

Вівторок:

- район Натягайлівки № 2 (від пр..Ветеринарний до вул.Корольова):

вул. Михайлівська, Зої Космодем'янської від № 1 до ЗОШ № 4, Лермонтова, Барвінкова, Ткачука, Кольчака, 228-ї Стрілецької дивізії, Теплична, Лісна, Кооперативна, Нова, Вавілова, Павлова, Дяченка та прилеглі вулиці і провулки.

- центр міста:

вул.Ксеніївська, Плавнева, Чкалова, Пошукайла, Шмідта, Войкова, Котельмаха, Осипенка, Соборності, Крушельницька, Франко, Хлібозаводська, Троїцька та прилеглі вулиці і провулки.

Середа:

- райони Зелений гай та Пряме:

вул. Берегового, Черняховського, Мічуріна, Молодогвардійська, Коршуновича, Малиновського, Некрасова, Оленюка, Соснова, Озерна, Лисенко, Горіхова, Шаталова, Десантників та прилеглі вулиці і провулки.

Четвер:

- район Болгарка:

вул. Осадчого, Болгарська, Сокольська, Маяковського, Степова, Залізнична, Космічна, Волошкова, Слобідська, Айвазовського, Шверніка, Тітова, Слов'янська, Гоголя, Виноградна, Миру та прилеглі вулиці і провулки.

П’ятниця:

- район Лагеря:

вул. Омеляновича-Павленка, Мозолевського, Козацька, Володимирська, Чорновола, Садова, Кутвицького, Тіниста, Миру, 1-го травня, Суворова, Захарова, Фонтанна, Перемоги, Гніліченка, Космонавтів та прилеглі вулиці і провулки.

Субота: санітарний патруль по центру міста.

Просимо вибачення за тимчасові незручності. При нормалізації кількості відходів, що утворюються в процесі життєдіяльності мешканців буде повернуто вивіз в попередній графік.

Чистота і порядок в нашому місті залежить багато в чому від Вас самих, тому колектив підприємства, і я, як керівник, розраховуємо на Вашу підтримку й розуміння.

Тел. для довідок: 32690

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости