Общество | Вознесенск, 19 Мая, 2020

Вознесенців запрошують приєднатись до флеш-мобу «Вишиванка – моя гордість»

Свежие новости: Вознесенців запрошують приєднатись до флеш-мобу «Вишиванка – моя гордість»

#ВИШИВАНКАМОЯГОРДІСТЬ

Цього року 21 травня Україна відзначає День вишиванки, свято, корні якого сягають в глибину сторіч. Для кожного з нас вишиванка це не предмет одягу, це – наша національність, наша гордість, це - наша ідентичність. Вишитий орнамент кожної сорочки захищає не лише кожного українця, захищає усю українську націю від посягань на свободу та незалежність. 
 
Вознесенці вже мають традиції, пов’язані з вишиванками. Це і вишиванкова хода, і флеш-моби в парку Січової Слави, й родинні свята та зустрічі. Вишиванка навчила нас об’єднуватися заради майбутнього України. Вишиванка зробила нас сильнішими на світовій арені.
 
До дня вишиванки ми запускаємо онлайн-флеш-моб. Звичайно, маємо обмеження у зв’язку із карантином. Разом з тим, ЗАКЛИКАЄМО ВОЗНЕСЕНСЬКУ ГРОМАДУ, давайте ПОКАЖЕМО, наскільки багато у нас справжніх українців, наскільки ми любимо свою землю.
 
Пропонуємо 21 травня кожному, хто має вишиванку, надягнути її, сфотографуватись або записати відеоролик і коротко розказати про те, що для нас є вишиванка.
 
Фотографуватись або знімати відео можна як самостійно, так і усією родиною. Давайте навчимося об’єднуватися ще й он-лайн. Підтримаймо один одного, в гурті - наша сила!
 
Позначайте в публікаціях своїх друзів та близьких, діліться постами, які найбільше вам сподобались. Хай увесь світ бачить, що українців не так і просто здолати, бо в нас живе дух свободи наших предків!
 
Усім працюючим пропонуємо прийти на роботу у вишиванках. Здивуйте оточуючих своїм святковим виглядом!

Не забудьте поставити хештег #ВИШИВАНКАМОЯГОРДІСТЬ

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты