Политика | 21 Декабря, 2022

Візитом до Бахмута Зеленський підірвав спроби Кремля зобразити Путіна учасником війни, - ISW

Свежие новости: Візитом до Бахмута Зеленський підірвав спроби Кремля зобразити Путіна учасником війни, - ISW

Візит президента України Володимира Зеленського до Бахмуту підірвав інформаційну операцію Кремля, що продовжується, спрямовану на те, щоб представити російського диктатора Володимира Путіна учасником війни.

Про це повідомляє  Інститут вивчення війни  (ISW).

Аналітики зазначили, що 20 грудня Зеленський відвідав українських військових , які тримають оборону на напруженому Бахмутському напрямку та їм вручив нагороди.

У свою чергу Путін провів церемонію нагородження, де відзначив кремлівських чиновників та пропагандистів.

"Диктатор активізував зусилля, щоб позбавити себе і міністерство оборони РФ постійної критики. Церемонія нагородження додатково вказує на бажання Путіна представити себе учасником війни", - зазначили в ISW.

У звіті наголосили, що рішення Путіна нагородити членів свого оточення, які навіть не брали безпосередньої участі в боях, на відміну від візиту Зеленського біля лінії фронту в Бахмуті, викликало критику серед росіян.

"Крім того, у РФ заявили, що диктатор нагороджує "своїх героїв у Кремлі", а не солдатів, які беруть участь у бойових діях на передовій, а також додали, що він не відвідував окуповані території", - роблять висновок фахівці.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости