Политика | 29 Декабря, 2022

Військовий експерт прогнозує «жест доброї волі» окупантів на Кінбурнській косі: «Так чи інакше»

Свежие новости: Військовий експерт прогнозує «жест доброї волі» окупантів на Кінбурнській косі: «Так чи інакше»

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що на Кінбурнській косі в окупантів склалася «суїцидальна патова ситуація». Він прогнозує, що невдовзі на там може статися ще один «жест доброї волі» росіян.

— Кінбурнську косу потрібно розглядати в комбінації з іншою частиною лівобережної Херсонщини. Станом на сьогодні ми кажемо не про якісь штурмові дії у напрямку цієї ділянки. Ми кажемо про вогневий вплив. Там досить серйозний вогневий вплив з боку ЗСУ, – пояснив експерт.

За його словами, утримання позицій росіянами на цій ділянці ускладнене багатьма факторами. Найближчим часом ворог взагалі не зможе утримувати цю ділянку.

— Це буде суїцидальна патова ситуація, коли окупанти будуть заходити туди, де їх постійно будуть знищувати. Це досить серйозні втрати, – каже Олександр Коваленко.

Експерт прогнозує, що невдовзі на Кінбурнській косі може статися «жест доброї волі».

— Якщо там відбудеться «жесть доброї волі», то фактично Кінбурнська коса – це такий кинджал в лівобережну Херсонщину. Так чи інакше, але вони будуть вимушені залишати й іншу частину лівобережної Херсонщини. Тому ось така суїцидальна патова ситуація – вони там перебувають, їх постійно накриває наша артилерія, – зазначив Олександр Коваленко.

На його думку, якщо росіяни підуть з Кінбурнської коси, то там одразу з'являться ЗСУ. І тоді в окупантів каскадна оборона почне руйнуватися уже на лівому березі.

— Вони це розуміють, але нічого не можуть з цим зробити, – підсумував експерт.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты