Общество | Вознесенск, 10 Мая, 2018

Вітання міського голови Віталія Лукова з Днем Великої Перемоги

Свежие новости: Вітання міського голови Віталія Лукова з Днем Великої Перемоги

Шановні вознесенці! Дорогі ветерани!

Друга світова війна залишила свій слід практично в кожній родині. Найтрагічніший і найжорстокіший періоди в сучасній історії завершилися в травні 1945 року Перемогою над нацизмом. Багато років минуло від незабутньої події, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

Зовсім мало залишилося тих, хто має безпосереднє відношення до цього свята, кому особисто ми повинні вклонитися і подякувати за мирне небо над нашими головами. У Вознесенську наразі залишилося дуже мало ветеранів Другої світової війни, із них лише 22 учасника бойових дій. Впевнений, що ми усією громадою не забудемо подякувати ветеранам, які живуть поряд, працювали у трудовому колективі, й привітати їх зі святом!

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги. Нинішнє та наступні покоління у вічному боргу перед вами, шановні ветерани, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили в боях за рідну землю. Пройшовши крізь спалахи вогняних років, ви зуміли зберегти чистоту душі та помислів.

Схиляю голову перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Впевнений, що український народ переможе в цій боротьбі як і 73 роки тому.

У день річниці славної Перемоги бажаю землякам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба, яскравого сонця та віри у славне майбутнє нашого міста і рідної України!

Міський голова

Віталій Луков

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты