Общество | Николаев, 9 Мая, 2018

Роботи з середнього поточного ремонту на автодорозі Н-11 Дніпро-Миколаїв продовжуються

Свежие новости: Роботи з середнього поточного ремонту на автодорозі Н-11 Дніпро-Миколаїв продовжуються

 

На замовлення Служби автомобільних доріг у Миколаївській області продовжуються роботи з поточного середнього ремонту на авдорозі Н-11 Дніпро-Миколаїв( через Кривий ріг).

На ділянці автодороги Н-11, км 237+000 – км 244+125 між селом Добра Криниця та селом Новополтавка підрядна організація ТОВ «Альтком» виконує роботи підсипання та розрівнювання щебенево-пісщаної суміші С-7 по існуючому дорожньому одягу для подальшої регенерації конструктивних шарів дорожнього покриття за технологією «холодний ресайклінг».

Інспектори Служби автомобільних доріг у Миколаївській області здійснюють постійний контроль якості робіт та матеріалів на вказаному об’єкті. Працівники лабораторії з контролю якості виробництва САД відбирають зразки ЩПС С-7 для досліджень фізико-механічних властивостей, та дорожньої емульсії - для проведення відповідних лабораторних досліджень.

Нагадаємо, що наразі також тривають дорожні роботи в районі м.Вознесенськ, на відрізку траси між містами Первомайськ і Южноукраїнськ та на трасі Т-15-08 (Калинівка - Снігурівка - Березнегувате).

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты