Общество | Вознесенск, 7 Декабря, 2018

Вітання міського голови Віталія Лукова з Днем місцевого самоврядування!

Свежие новости: Вітання міського голови Віталія Лукова з Днем місцевого самоврядування!

Шановні депутати міської ради, ветерани та працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

Це свято тих, хто працює в органах місцевої влади: депутатів, посадових осіб і службовців виконавчих органів місцевого самоврядування, членів органів самоорганізації населення -ОСББ, ОСН, квартальних комітетів, всіх громадян, які вболівають за проблеми громади, дбають про її розквіт і зростання.

Нині саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації суспільних інтересів, сприяти розв’язанню життєво важливих проблем місцевого значення, налагоджувати зв’язки між громадянами та їх об’єднаннями, сприяти реальній участі людей в управлінських процесах.

Тому в цей день дякуємо всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, розбудовує Вознесенську громаду, вирішує чимало непростих питань, реалізовує можливі перспективні плани та задуми.

Бажаємо нашим землякам, які трудяться в системі місцевого самоврядування на благо Територіальної громади, міцного здоров’я, добра, благополуччя, родинного затишку та спокою. Нехай ваша професійність і досвід сприяють розбудові та розвитку нашої спільної домівки - міста Вознесенська, сіл Новогригорівка та Ракове!

Міський голова Віталій Луков,

секретар міської ради Лариса Торжинська

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости