Общество | 7 Декабря, 2018

«НІБУЛОН» поповнює кранове господарство новим потужним краном німецького виробництва

Свежие новости: «НІБУЛОН» поповнює кранове господарство новим потужним краном німецького виробництва

Важливою і невід’ємною складовою ефективного виконання суднобудівної програми та масштабної реконструкції суднобудівно-судноремонтного заводу «НІБУЛОН» є також переоснащення кранового господарства підприємства, з чим компанія успішно справляється.

Зокрема  на початку 2018 року «НІБУЛОН» підписав контракт з німецькою фірмою Liebherr-MCCTEC Rostock GmbH щодо придбання та встановлення потужного електрогідравлічного  поворотного  портального  крану  LPS180. Минулого місяця всі комплектуючі (24 вантажівки) за контрактом надійшли до суднобудівно-судноремонтного заводу, тож на стапельному майданчику вже у розпалі монтаж крана.

Так, на сьогодні змонтовано ходові візки (4 шт.), їхні опори, поперечну балку порталу, в який засипано близько 46 тонн баласту, а також машинне відділення. Наразі проводиться монтаж драбин і майданчиків на порталі, укрупнення колони  та  підготовка її до монтажу, що відбудеться найближчими днями. Водночас  поступово готується до встановлення і стріла крана. За сприятливих погодних умов монтаж підйомного механізму буде завершено до кінця цього року.

Мобільний портальний кран LPS180 має такі технічні характеристики: максимальний  виліт  стріли  – 35  м,  мінімальний  виліт  стріли – 9  м, максимальна швидкість  підіймання/опускання – 90  м/хв, максимальна швидкість  повороту – 1,60 об/хв, максимальна швидкість вильоту стріли – 83 м/хв.

Встановлення майже 400-тонного підйомного механізму відбувається під чітким керівництвом та пильним наглядом німецьких фахівців та компанії ТОВ «Свіфт Сервіс», що є офіційним представником німецького виробника в Україні.  Зважаючи на габаритність та вагу основних деталей крана, до його монтажу залучено два потужні автомобільні крани, вантажопідйомністю 180 і 100 т, один з яких також виробництва компанії Liebherr.

Новий кран забезпечуватиме встановлення укрупнених блоків самохідного перевантажувача проекту П-140, будівництво якого триває на суднобудівному заводі «НІБУЛОН» та стане також невід'ємною з’єднувальною ланкою між новим збірно-секційним цехом і стапельним майданчиком підприємства.

Читайте также

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости