Общество | Вознесенск, 25 Мая, 2017

До Вознесенська прибули гості з Польщі та Грузії

Свежие новости: До Вознесенська прибули гості з Польщі та Грузії

25 травня, у світле Вознесіння Господнє, Вознесенськ зустрічав іноземних гостей. На святкування  222-річчя нашого міста прибула польська делегація з міста Радомско та грузинська з м. Зугдіді. За давньою українською традицією, на вознесенській землі гостей зустріли запашними короваями. До міста прибули Шуварт Ян Пьотр – секретар міської ради м. Радомско, Зугма Кжестоф Джерзі – директор музеюм. Радомско  (Польща), Есартія Нукрі – заступник міського голови м. Зугдіді та  Сордія Сандро – начальник юридичного відділу муніципалітетум. Зугдіді (Грузія).

Міський голова Віталій Луков зустрів та особисто провів невеличку екскурсію для почесних гостей. Також іноземну делегацію зустрічали депутати міської ради, заступники міського голови та представники органів місцевого самоврядування. Віталій Луков подякував гостям за приїзд та побажав гарних вражень від міста та вознесенців. Натомість, гості дякували за запрошення, теплий прийом, вітали з Днем міста, а Україну з – ухваленням безвізового режиму.

Секретаря міської ради Ларису Торжинську та депутатів цікавили питання щодо структури міських рад у Польщі та Грузії, досвід їхніх міст в процесах децентралізації.

Іноземна делегація відвідала також міський стадіон, де проходили спортивні змагання для людей з обмеженими фізичними можливостями, побачила пам’ятний знак Небесній сотні. Екскурсійна програма включає також музей Кібріка, парк Січової Слави, комунальні підприємства, Центральну районну лікарню, святкові заходи та багато іншого. 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости