Криминал | Николаев, 17 Сентября, 2023

Викрали й катували чоловіка: у Миколаївській області затримали близнюків

Свежие новости: Викрали й катували чоловіка: у Миколаївській області затримали близнюків

На Миколаївщині затримали двох братів-близнюків, які викрали чоловіка, вивезли його в лісосмугу, катували, а потім пограбували.

Про це повідомили в Березівському районному відділі поліції Одеської області.

 

Подія сталася в одному з сіл Новокальчевської громади Одещини. Поліцейські встановили, що двоє братів-близнюків, маючи інформацію про заощадження 53-річного чоловіка, під’їхали вранці до його будинку, силоміць заштовхали до автомобіля і вивезли у лісосмугу. Протягом години вони утримували потерпілого, погрожували та били, вимагаючи з нього гроші та цінності. А після цього повернулися з чоловіком до нього додому, завели в оселю, забрали два телефони, 1600 гривень, пневматичний пістолет та втекли до Миколаївської області, звідки родом, де почали переховуватися. Загалом правопорушники спричинили потерпілому матеріальну шкоду на суму понад 9000 гривень.

Правопорушників затримали на Миколаївщині. Їм повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує до 10 років ув’язнення.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты