Общество | Южноукраинск, 26 Апреля, 2018

Відправка призовників на строкову військову службу у Южноукраїнську

Свежие новости: Відправка призовників на строкову військову службу у Южноукраїнську

В Южноукраїнському міському військовому комісаріаті 18-23 квітня відбулись  заходи з нагоди відправки юнаків на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Про це повідомляє Южноукраїнський міський військовий комісаріат.

Розділили знаменну подію та побажали вдалої служби призовникам рідні та близькі новобранців, військовий комісар Южноукраїнського МВК,заступник військового комісара - начальник відділення комплектування та призову, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Дана подія - завжди хвилююча і водночас урочиста. Для призовників - знаменна початком служби у Збройних Силах України, а для батьків - викликає почуття гордості і радості за своїх синів. І сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче     - берегти мир і спокій рідної землі.

Перед присутніми виступив військовий комісар Южноукраїнського міського військового комісаріату - Нечай Вадим Миколайович, який  наголосив, що служба в армії  це найважче випробування в житті на мужність, хоробрість та  стійкість,  особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя. Це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги.

Вадим Миколайович звернувся до юнаків з проханням частіше  телефонувати своїм батькам за підтримкою, адже батьківське слово має велику силу та буде допомагати при проходженні військової служби.

Заступник військового комісара - начальник відділення комплектування та призову старший лейтенант Андронатій Олександр Анатолійович, побажав призовникам вірно і невтомно служити  на українській землі, сумлінно виконувати свій військовий обов’язок, бути прикладом та наставником для молодших поколінь, та повернутися додому з високими цілями на майбутнє.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - Кольчак Олександр Миколайович, побажав, щоб армійські будні були тільки в радість, щоб ця подорож допомогла їм стати сильнішими і мужнішими, щоб з учорашнього хлопчика виріс справжній чоловік.

Хвилюючі слова висловили батьки , сини яких ідуть в армію, щоб вони повернулись живими та здоровими до рідної домівки, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва.

 

Від імені особового складу Южноукраїнського МВК, побажаємо юнакам бути сміливими воїнами, тримати міцно зброю, берегти Неньку - Україну.

Чекаємо Вашого повернення з лав Збройних Сил України сильними духом та здоровими тілом.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости