Культура | Южноукраинск, 29 Июня, 2017

Відкрито експозицію науково-допоміжного матеріалу «Оберіг нашої державності»

Свежие новости: Відкрито експозицію науково-допоміжного матеріалу «Оберіг нашої державності»

28 червня 1996 року Верховна Рада прийняла Конституцію України. Цим актом було закріплено правові основи держави, її суверенітет і територіальну цілісність. Конституція України — це не лише Закон законів, це — серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України. Наш Основний Закон покликаний забезпечити розвиток України як цивілізованої держави, мета якої — високий рівень добробуту кожної сім’ї, кожної людини.

З метою розкриття цінності Основного Закону України як нормативно-правового акту вищої юридичної сили у Южноукраїнському міському історичному музеї оформлено експозицію науково-допоміжного матеріалу «Оберіг нашої державності» до 21-ї річниці Конституції України. Експозицію відвідали діти з дитячого табору «Калинонька».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты