Культура | Вознесенск, 4 Января, 2021

Вознесенськ. Бібліотека № 4 - культурний осередок північного житлового масиву

Свежие новости: Вознесенськ. Бібліотека № 4 - культурний осередок північного житлового масиву

Тут кожен - і дорослий, і дитина - знайде щось корисне та цікаве для себе: чи то цікаву книгу, чи спілкування у приємному колі, чи перегляд фільму або мультика, чи заняття у творчий майстерні, та й ще багато чого...

Ось, наприклад, кожної четвертої суботи літературно-мистецька вітальня приймає членів літ. об’єднання "Веселка" і кожного разу бібліотекарі готують пізнавальний інформаційний блок, пов’язаний з певною літературною датою, чи автором, чи книгою. Так, 26 грудня відбулося останнє в цьому році засідання "Веселки" і інформаційну сторінку бібліотекарі вирішили присвятити життю та творчості О.Блока з нагоди 140-річчя з дня його народження. Затишна і святково вбрана вітальня дуже пасувала до зимової тематики зустрічі веселчан.

А з 25 грудня по 8 січня бібліотека пропонує для дітей пізнавально-розважальні заходи "Почались канікули - сумувати ніколи!" До уваги наших маленьких користувачів тематичні перегляди та різдвяні мультпрограми, творча майстерня "Дивлюся - вчусь - майструю!", караоке - студія "Співаймо разом!" та багато іншого. У перші дні канікул діти вже побували на новорічних розвагах "Від Миколая до Водохреща" з веселими вікторинами, руханками та танцями - зігріванцями.
Напередодні Нового року, 30 грудня, у теплому дружньому колі відбулися музично-обрядові посиденьки «Щедрий вечір! Добрий вечір!», присвячені самій відомій різдвяній мелодії, яка вже понад сто років мандрує світом - "Щедрику" та його автору Миколі Леонтовичу.

Сподіваємось, що скоро закінчаться усі карантини і локдауни і бібліотека запрацює у повному обсязі і без обмежень радо зустріне кожного користувача.

Бібліотека №4, КЗ "Бібліотечна мережа м. Вознесенська"
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты