ДТП | Вознесенск, 28 Февраля, 2020

ВІДЕО: Вознесенські поліцейські впродовж кількох годин розшукали водія, який скоїв наїзд на жінку та поїхав

Свежие новости: ВІДЕО: Вознесенські поліцейські впродовж кількох годин розшукали водія, який скоїв наїзд на жінку та поїхав

Вчора, 27 лютого, о 16:30 від очевидців до поліції надійшло повідомлення про те, що в районі буд №19 по вул. Героїв України у м. Вознесенськ водій автомобіля Mercedes Benz С320, рухаючись заднім ходом, виїжджав із парковки та скоїв наїзд на жінку-пішохода, яка переходила дорогу у невстановленому місці.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Після скоєного водій з місця події зник.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 78-річна жінка з тілесними ушкодженнями була госпіталізована.

У результаті вжитих спільних заходів впродовж години поліцейські групи реагування патрульної поліції розшукали автомобіль та водія на іншому кінці районного центру.

За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідчі Вознесенського відділу поліції затримали 32-річного водія, громадянина Російської Федерації, у порядку ст. 208 КПК України.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Найближчим часом за погодженням з місцевою прокуратурою зловмисникові буде повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обиратиметься запобіжний захід.

Слідчі Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звертаються із проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини вказаної ДТП, або мають записи з відеореєстраторів, що зафіксували зазначену автопригоду, корисні для слідства відомості повідомити за адресою: м. Вознесенськ, вул. Київська, 24 або за телефонувати (05134) 3-31-51, 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости